„Приказки и герои“: стрийт арт и графити работилница

Героите от приказките оживяват под формата на графити и стрийт арт с помощта на малките читатели и графити артиста Виктория Георгиева – MOUSE

Подходящо за деца над 8 години

Погледни още...