Стан

02.06.2017 (15:00-20:00)
ЕГМОНТ на живо: Премиера на романа „Невидим“ и среща с влогъра Стан
книжарница "Сиела"

Влогърът Станислав Койчев, по-известен като Стан, е на 24 години. Завършва Националната търговска гимназия в Пловдив, откъдето е родом, със специалност Икономика и мениджмънт, след което продължава висшето си образование по мениджмънт в City Univerisity of Seattle и завършва като един от студентите с най-високи резултати.

Определя се като крайно откровен перфекционист и човек на полярните емоции. Споделя, че от малък винаги е искал да въздейства на хората с това, което прави, и приема всяка трудност в живота си като предизвикателство, което му се дава с причина. Така се ражда и идеята да прави забавни видеа в интернет. Първият му клип е качен на 17 март 2013 г., а Стан преминава границата от 100 000 абонати в YouTube през ноември 2016 г.

В момента влогърът може да се похвали с над 140 000 последователи и над милион гледания на видеата му месечно. Дебютният му роман „Невидим“ предизвика огромен интерес още преди премиерата си на 20 май тази година и надхвърли впечатляващите 2700 предварителни поръчки.

Невидим

Погледни още...